Saturday, September 10, 2011

Vandaag weer vakantiegevoel!

vakantiesfeer en souvenirs
Wat lekker! De temperatuur is zeer prettig er schijnt een zonnetje alle deuren en ramen staan weer open. Vandaag gaan we gewoon maar genieten van deze zomerse dag, een beetje heimwee naar die fijne vakantie in Frankrijk... Daar kunnen we wat aan doen; naar buiten en ons bezig houden met wat we leuk vinden. Vanmiddag een wijntje erbij lekker buiten eten verder niet te veel. Ondanks het feit dat we alweer een schoolweek achter de rug hebben en de vakantie al weer zo lang geleden lijkt, zijn de kinderen het nog niet vergeten. Ze hebben het er nog elke dag over en spelen strandje en kamperen. Ik moet dan ook bekennen dat we echt een geweldige vakantie hebben gehad... Oh en ik kwam terug als veertiger dat is waar ook, thuis wachtte mij een mooi cadeau (een nieuwe naaimachine!) en een pakje uit New Zealand. Met daarin een hanger van mijn lieve verwegvriendin, een Maori symbool in jade van vriendschap en verbondenheid (tot in de eeuwigheid:-)

Onze feesttent









Tasjes gehaakt voor de meisjes en voor Rozemarijn haar vakantievriendinnetje, een verjaardagsslinger voor in de tent, dennenappelslingers van de door de kinderen gevonden dennenappels. Verder nog wat vlinders en bloemetjes en alle grotere geplande projecten onaangeraakt weer mee naar huis genomen!



Wel veel gefietst, gestrand, oesters gegeten (met de kinderen), schelpjes gezocht (met de kinderen) die op de camping klaar gemaakt (zonder de kinderen) en vervolgens opgegeten (zonder ons!), lekkere wijntjes en koude biertjes genoten (ja, zonder de kinderen of ze dronken iets anders), met zijn allen mosselen gegeten, uitgeslapen, gelezen en gezwommen, genikst en geallest. Bij thuiskomst begonnen aan de beanies, want regen! De beanies komen dit najaar ook in de shop. Voor wat vrolijkheid in huis bloemetjes die geen kleur verliezen. Maar vandaag kleur genoeg. Ik ga NU naar buiten!

No comments:

Post a Comment

Dank voor het achterlaten van een berichtje *
Vind ik leuk :-)